Kassaapparat, POS og kassesystem

Finn Clausen Gruppen leverer et bredt spekter kasseapparat, produsert av Sam4S og Datorama. Modellene kan brukes i nesten hvilken som helst bransje. Når utvalget er stort kan valget være vanskelig å ta.

 • Sam4s ER-230EJ

  Batteridreven fleksibelt kassaapparat. Perfekt for bedrifter som er avhengig av å ha et bærbart kassaapparat. Dobbelt batteri gjør driftstiden utmerket!

 • Sam4s ER-265EJ

  Kompakt kasse som passer for et enkelt behov. Kassen har 18 varetaster og skriver med en rull til kvitteringer og rapporter. Dette sammen med mange tilkoblingsmuligheter gjør dette til en brukervennlig og robust kasse for flere bransjer!

 • Sam4S NR-510

  Kompakt kasse med mange knapper, 57 mm papir og elektronisk journal! Sam4S NR-510 har 60 direktetaster for varer og skriver med en rull til kvitteringer og rapporter. Dette sammen med mange tilkoblingsmuligheter gjør dette til en brukervennlig kasse for flere bransjer!

 • Omega Lite

  Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, kantine, velvære eller detalje/ faghandelen. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

 • Omega Basic

  Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, faghandelen eller nær sagt hvem som helst! Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring. Ingen komplisert lisensiering!

 • Omega Splash

  Sprutsikker! Høy grad av sprutsikring – IP64 – Kan dusjes! Perfekt til bransjer der kassa kan være utsatt for søl. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

 • Omega Style

  Stilren PC-kasse med touch-skjerm med lekkert design. Leveres i hvit høyglans eller sort matt. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

 • Leie av kassaapparat og bankterminal

  Trenger du et kassaapparat for kun kort tid? Vi leier ut kasseapparat og bankterminaler for de fleste typer bruk. Vi leier ut alt fra noen dager til lengre perioder.

 • Tilleggsutstyr for Kasseapparat

Viser fra 1 til 9 av totalt 10 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
Postboks 6658 Etterstad, 
0607 OSLO
 
Telefon: +47 23 30 47 00
Telefaks: +47 23 30 47 01
 
 

Følg oss: