Kasseapparat som ikke lenger er i salg

 • Sam4s ER-280 og ER-285

  Kompakte, robuste og rimelige kasseapparat med masse funksjoner! Små funksjonsrike kasser som kan kobles til nesten alt!

 • Sam4s ER-230 batteridrevet kasseapparat

  ER-230 er et funksjonsrikt, men allikevel lite, lett og veldig håndterbart kasseapparat. Perfekt for noen som trenger kasseapperat som går på batteri og som er lett å flytte ved behov. Hele apparatet veier bare 2,2kilo, tar ikke mer plass enn ett A4 ark. Som alle våre produkter dekker kassen de krav som stilles i dagens lover og forskrifter, og det er klargjort for fremtidens.

 • Sam4s ER-260

  Enkel og rimelig komplett pakke. Vårt rimeligste alternativ, og vårt enkleste alterantiv. En ukomplisert pakke for de med ukompliserte behov!

 • KAKOM - Programvare for salgsrapporter og oppdatering av kasse

  Kakom er en bakromsløsning for Sharp kasser som samler inn salgstall og oppbevarer disse i henhold til oppbevaringsplikten, gir salgsrapporter og mulighet til å legge inn varer, priser, menyer, skjermer, og mer. Kan kobles opp mot de fleste Sharp kasser på markedet, nye og gamle.

 • Sharp kasseapparat

  FcPOS gikk over fra Sharp kassaapparat, til Sam4S og Omega Kassasystem i desember 2012. Vi leverer fremdeles service, tjenester og rekvisita til alle våre kunder, også de med Sharp.

 • Sam4S ER-420 og Sam4S ER-430

  Kompakte kasser med mange knapper og dobbel skriver! Sam4S ER-430 har 60 direktetaster for varer og skriver med to ruller, en til kvittering og en til sladrerull. Dette sammen med alle funksjoner og tilkoblingsmuligheter gjør det til en kasse som kan passe de fleste!

 • Sam4s ER-390

  Kompakt kasse med mange knapper, 57 mm papir og elektroniske journal! Sam4S ER-390 har 60 direktetaster for varer og skriver med en rull til kvitteringer og rapporter. Dette sammen med mange tilkoblingsmuligheter gjør dette til en brukervennlig kasse for flerebransjer!

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
Postboks 6658 Etterstad, 
0607 OSLO
 
Telefon: +47 23 30 47 00
Telefaks: +47 23 30 47 01
 
 

Følg oss: