Bankterminaler

Betalingsterminal Vx680 Verifone
Betalingsterminal Vx680 Verifone

Verifone Vx680

Verifone Vx680 er en bærbar bankterminal som kommer både i GPRS variant for bruk med mobilnettet og i en WLAN variant for bruk av trådløse nettverk der hvor det kanskje ikke er god mobildekning.

Om bankterminalen

Vx680 er en liten og lett betalingsterminal med GPRS eller WLAN, med farge- og berøringsskjerm og innebygget kontaktløs leser.

VeriFone Vx680 er en av de minste mobile terminalene på markedet. Designet er kompakt og ergonomisk utformet. Dette gjør terminalen ideell for bruk på restauranter, barer, arenaer, vareleveringer, bilutleie og andre brukersteder som stiller krav til mobilitet.

Med 3,5” farge- og berøringsskjerm og innebygget kontaktløs leser, gir VeriFone Vx680 en unik brukeropplevelse og er klar for neste generasjon betalingsteknologi. Vx680 leveres kun som frittstående terminal.

Leveres med

Alle Points terminaler leveres med paypoint programvare. paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å lære og enkel å administrere.

 

Bestill en Point bankterminal Fc POS

 • Bestill Bankterminal

  Vi kan tilby Point betalingsterminal for alle typer bankkort og kredittkort ferdig klargjort og levert.

 • Må du bytte bankterminal innen 31.12.2017?

  På grunn av utdatert sikkerhetsteknologi må 20 000 bankterminaler i det norske markedet byttes før årsskiftet. I 2018 vil terminalene bli stengt for BankAxept.

 • Verifone Vx820

  Verifone Vx820 bankterminal for integrasjon med kasse

 • Verifone Vx520

  Verifone Vx520 er en kombinert bærbar og stasjonær bankterminal som benytter batteri eller nettspenning. Terminalen kan både bruke mobilnett og kablet internett. Den er enkel å ta med seg, og den fungerer godt som en stasjonær terminal.

 • Verifone Vx690

  Verifone Vx690 er en bærbar bankterminal som har både mobilnett og Wifi for bruk av trådløse nettverk der hvor det kanskje ikke er god mobildekning. Den kan også kommunisere med bluetooth til en basestasjon.

 • Verifone Yomani XR

  Stasjonær bankterminal for integrasjon med kasse. Klargjort med NFC

 • Verifone Vx820 Duet

  Stasjonær bankterminal for integrasjon med kasse eller frittstående løsning.

 • Point og Verifone

  Fornøyd med din Point bankterminal? Point Transactions Systems AS endret navn til Verifone Norway AS i januar 2015. Navnet er nytt, ellers er de som før.

 • Kostnader ved å eie en bankterminal

  Vi ønsker å synliggjøre hele bildet så godt som mulig for våre kunder slik at de vet hva det faktisk koster å ha en bankterminal. Det er alltid flere kostnader fra flere leverandører å forholde seg til. Disse er banken, bankterminalprodusenten, teleoperatøren eller bredbåndsleverandøren, kredittkortinnløseren og forhandleren.

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
Postboks 6658 Etterstad, 
0607 OSLO
 
Telefon: +47 23 30 47 00
Telefaks: +47 23 30 47 01
 
 

Følg oss: