logo

Søk

Kassaapparat, POS og kassesystem

Finn Clausen POS Systemer AS leverer et bredt spekter kasseapparat, Sam4s og Omega. Modellene kan brukes i nesten hvilken som helst bransje. Når utvalget er stort, kan valget være vanskelig å ta.

Se våre kassaløsninger for:

Velvære       Kantine       Servering       Detalj- og faghandel

 • Susoft Håndholdt

  Skybasert håndholdt kassasystem med 6'' skjerm og kundedisplay. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

 • Susoft 11,6''

  Skybasert kassasystem med 11,6'' skjerm og kundedisplay. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

 • Susoft 15,6''

  Skybasert kassasystem med 15,6'' skjerm og stort kundedisplay. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

 • Sam4s ER-265EJ

  Kompakt kasse som passer for et enkelt behov. Ingen løpende lisenser. Kassen har 18 varetaster og skriver med en rull til kvitteringer og rapporter. Dette sammen med mange tilkoblingsmuligheter gjør dette til en brukervennlig og robust kasse for flere bransjer!

 • Sam4s ER-230EJ

  Batteridrevet fleksibelt kassaapparat. Ingen løpende lisenser. Perfekt for bedrifter som er avhengig av å ha et bærbart kassaapparat. Dobbelt batteri gjør driftstiden utmerket!

 • Sam4S NR-510

  Sam4S NR-510 er et rimelig og billig kassaapparat som passer for flere bransjer. Ingen løpende lisenser. Kassen har et flatt tastatur med 60 knapper til varer og 18 funksjonsknapper i tillegg til talltastene. Funksjonene kan flyttes rundt ved behov og perfekt tilpasses ditt behov.

 • Omega Lite

  Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, kantine, velvære eller detalje/ faghandelen. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

 • Omega Basic

  Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, faghandelen eller nær sagt hvem som helst! Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring. Ingen komplisert lisensiering!

 • Omega Splash

  Sprutsikker! Høy grad av sprutsikring – IP64 – Kan dusjes! Perfekt til bransjer der kassa kan være utsatt for søl. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Viser fra 1 til 9 av totalt 12 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: