logo

Søk

Bankterminaler

Kostnader ved å eie en bankterminal

Vi ønsker å synliggjøre hele bildet så godt som mulig for våre kunder slik at de vet hva det faktisk koster å ha en bankterminal. Det er alltid flere kostnader fra flere leverandører å forholde seg til. Disse er banken, bankterminalprodusenten, teleoperatøren eller bredbåndsleverandøren, kredittkortinnløseren og forhandleren.

Kostnader ved å eie en betalingsterminal

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra kundene våre om at det er vanskelig å få oversikten over hva det faktisk koster å både kjøpe og leie en betalingsterminal. Vi prøver til enhver tid å opplyse om alle direkte og indirekte kostnader vi er kjent med slik at du skal få et mest mulig riktig bilde av hva det faktisk koster.

Ved kjøp eller leie av en betalingsterminal hos oss vil du få opplyst en pris som inkluderer oppsett av bankterminalen. Frakt eller levering kan i noen tilfeller komme i tillegg til denne prisen, men det vil du få opplyst.
Alle priser vi oppgir er uten mva.

I tillegg til kjøpsprisen eller leieprisen kommer:

Verifone (tidligere Point)
- Lisens til Verifone per år fra kr 2535 til kr 3185,-. (unntatt ved AIE.)
- 24t Bytteserviceavtale er inkludert i prisen
- Alle lisenser for oppkobling via nettverk er inkludert i prisen
- 4t serviceavtale kan velges til, kr 1305,- per år for alle terminaltyper 


Banken
- Etablering av bax til banken.  (Obligatorisk - ca. kr 1000,- en gang. Varierer etter bankforbindelse.)
- Oppgjørsgebyr til banken. (Obligatorisk - ca. kr 130,- per mnd. Varierer etter bankforbindelse.)
- Kostnad per transaksjon til banken. (Obligatorisk - ca. 15 øre per transaksjon. Varierer etter bankforbindelse.)

Primafon eller annen mobil og bredbåndsleverandør

Vi leverer et rimelige Primafon-abonnement sammen med våre betalingsterminaler til en etablering på kr100,-, og abonnementet koster det kr 68,- per måned og inkluderer 100 MB data som er mer enn nok for de flestes bruk. 

- Ved bruk av bredbånd kommer det ingenting i tillegg til bredbåndet. Prisen på bredbånd varierer fra leverandør til leverandør og en nesten hvilken som helst internettforbindelse kan benyttes til bankterminal, og til andre ting samtidig, uten noen form for spesielle abonnement fra bredbåndsleverandøren 
- Vi kan levere Mobilt internett for bankterminal for kr 200,- i etablering og kr 149,- per måned.(12 md. binding). Abonnementet kan også oppgraderes med 5GB datapakke for bruk ut over bare bankterminal


Kredittkort
- Det finnes flere innløsere for kredittkort og du som bruker gjør en avtale med din foretrukne innløser direkte etter at BAX nummer til bankterminalen er etablert. Prisene varierer etter hvilken innløser du benytter og hvilke avtaler du har med dem. Vi anbefaler Elavon og sender deg gjerne avtale fra dem, eller den du foretrekker.


De ovennevnte kostnadene kommer uansett bankterminalleverandør som benyttes. Det er vel og merke ikke alle kostnadene som kommer, men de som er merket med "obligatorisk" kommer alltid og kan ikke velges bort.
I noen tilfeller vil noen av disse kostnadene være bakt inn i en leiepris, f.eks. ved korttidsleie, men som regel vil samtlige komme i tillegg.

Vi vil alltid opplyse deg så godt som mulig om hva det vil koste å ha en bankterminal kjøpt fra oss.

 

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: