logo

Søk

Detalj- og faghandel: FULL STYRING PÅ BUTIKKEN - Smarte kasseløsninger som gir deg full oversikt.

Velg ønskede egenskaper:

  • Egenskaper

Med vår kassavekt kan du enkelt selge varer i løsvekt, slik som salater, varmmat og lignende. Vekten er enkel å bruke og du trykker bare på èn knapp for å få opp prisen på kassa.

Brukerne av kantinen kan kombinere adgangskortet sitt for å lade opp ønsket beløp. Oppnå raskere og enklere betalingsflyt i kantinen.

Bankterminal kan eies eller leies.

Historikk. Rabattordninger. Debet eller kredittsalg. Automatisk gjenkjenning av kortbrukere

Flere adskilte foretak i ett og samme kassapunkt. Èn kassa kan styre èn bankterminal, og begge kan ha flere foretak.

Funksjoner som "Hver 5. gratis", Ta 3 betal for 2, Kaffe + bolle til en rabattert pris.

For salg av varer, for registrering av gavekort, for mottak av varer, på kabel eller trådløs.

Lagerverdi, mottak, telling og supplering med min og maks.

Erstatter helt boka fra Skattekontoret og forenkler oversikt over timer for lønn.

Enkel funksjon for leie av biljard, karaokerom, shuffleboard eller annet som betales for tid bruk.

Utskrift av egne gavekort med strekkode og utløpsdato, som enkelt oppdateres mot kassens register etter hvert som det brukes.

Med SMS-varsling. Kan brukes får å booke bord, timebestilling, event, eller baner. I tillegg kan den brukes til booking av ROM/HYTTE for mindre overnattingsvirksomheter.

Grafisk oversikt eller bruk av nummer. Enkelt å flytte og splitte bord.

Kassen kan settes opp til både betjent og selvbetjent, eller begge.

Omega kan ha opptil 15 priser per vare. Kan derfor enkelt skille mellom ansatte, interne, eksterne, spis her, ta med osv. 

Kabel eller trådløs. Noen av kassene kan ha opptil 12 kjøkkenskrivere koblet til.

Susoft Håndholdt

Skybasert håndholdt kassasystem med 6'' skjerm og kundedisplay. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Susoft 11,6''

Skybasert kassasystem med 11,6'' skjerm og kundedisplay. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Susoft 15,6''

Skybasert kassasystem med 15,6'' skjerm og stort kundedisplay. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Sam4s ER-265EJ

Sam4S ER-265EJ kassaapparat

Kompakt kasse som passer for et enkelt behov. Ingen løpende lisenser. Kassen har 18 varetaster og skriver med en rull til kvitteringer og rapporter. Dette sammen med mange tilkoblingsmuligheter gjør dette til en brukervennlig og robust kasse for flere bransjer!

Sam4s ER-230EJ

Batteridrevet fleksibelt kassaapparat. Ingen løpende lisenser. Perfekt for bedrifter som er avhengig av å ha et bærbart kassaapparat. Dobbelt batteri gjør driftstiden utmerket!

Sam4S NR-510

Sam4S NR-510 er et rimelig og billig kassaapparat som passer for flere bransjer. Ingen løpende lisenser. Kassen har et flatt tastatur med 60 knapper til varer og 18 funksjonsknapper i tillegg til talltastene. Funksjonene kan flyttes rundt ved behov og perfekt tilpasses ditt behov.

Omega Lite

Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, kantine, velvære eller detalje/ faghandelen. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Omega Basic

Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, faghandelen eller nær sagt hvem som helst! Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring. Ingen komplisert lisensiering!

Omega Splash

Sprutsikker! Høy grad av sprutsikring – IP64 – Kan dusjes! Perfekt til bransjer der kassa kan være utsatt for søl. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: