logo

Søk

Kassaapparat, POS og kassesystem

Se våre kassaløsninger for:

Velvære       Kantine       Servering       Detalj- og faghandel

Våre kassaapparater passer perfekt for store, mellomstore og små butikker – detalj- og faghandel.

Kassaapparat for detalj- og faghandel

Våre effektive kassaapparater passer perfekt for store, mellomstore og små butikker – detalj- og faghandel. Både for nyoppstartede butikker og til etablerte som trenger å få bedre oversikt over kjøp og salg.

Vi vet at det er mye å ha oversikt over i en butikk. Mange varer, lager, kanskje det er nettbutikk i tillegg til fysisk butikk, kunder med forskjellige behov? Våre kassasystemer er enkle i bruk og drift, og gir deg mulighet til å konsentrere deg om andre ting enn teknikken.

 

Bruk vår produktvelger for å finne det kassaapparatet som passer din butikk best

eller

Ta kontakt med vår nærmeste forhandler, som kan hjelpe deg med å finne et kasseapparat til ditt behov

 

Kassaapparat som passer til detalj- og faghandel

  • Gavekort: Utskrift av egne gavekort med strekkode og utløpsdato. Kassen viser til en hver tid hva som er brukt og hva som er utestående

  • Lagerstyring: Lagerverdi, mottak, telling og supplering med minimum og maksimum

  • Strekkodeleser: For hurtig salg av varer, for registrering av gavekort, for mottak av varer, på kabel eller trådløs. Egne strekkoder kan produseres på lapper

  • Nettbutikk: XML-basert grensesnitt for utveksling av varelager og varer med nettbutikken. Krever ofte en tilpasning i nettbutikken

  • Kunderegister: Historikk, rabattordninger, debet eller kredittsalg, automatisk gjenkjenning av kortbrukere. Eksport av faktura/ fakturagrunnlag

  • Enkelt oppgjør

  • Eksport til regnskap


 

Komplett kassaløsning

 

Med vårt kassasystem får du en komplett pakke med kasser, betalingsterminaler, programvare og opplæring. Alt leveres ferdig satt opp etter ditt behov.

Sam4S ER-265EJ kassaapparat

Våre Sam4s-kasser dekker behovet for mange butikker. Sam4s-kassene er svært brukervennlig og det er enkelt for nyansatte, vikarer og deltidsansatte å sette seg inn i. Det er lett å endre på kassens oppsett, dvs. legge inn nye varer, priser og mer, uten å måtte slå vanskelige koder.

 

Trenger du ekstra funksjonalitet, som for eksempel kobling mot nettbutikk og eksport til regnskap? Da anbefaler vi èn av våre Omega-kasser.

 

Les om Optiker Optikerselskapet Gundersen & Løken, som kjøpte seg en Omega Style til sin butikk i Oslo sentrum

Maskinvaren er håndplukket for å fungere optimalt med Omega Kassasystem.

Pakkene leveres klar til bruk med opplæring.

 

Med Omega kassasystem kan man velge med Omega Office, som er vår administrasjonsprogramvare for kasser som man typisk har på en PC på kontoret.
Med denne programvaren kan man i fred og ro se på salgsrapporter, gjøre endringer eller legge til varer, priser, kunder og lignende, uten å forstyrre driften i kassapunktet. Endringene oppdateres automatisk i kassa. Nye varer får automatisk en knapp i sin kategori.

 

Se vår produktvelger og velg de egenskapene du ønsker på din kasse

Sender du inn forespørsel om tilbud fra produktvelgeren, vil din nærmeste forhandler kontakte deg.

 

Du kan også ta direkte kontakt med vår nærmeste forhandler, så vil de hjelpe deg med å finne et kassaapparat som passer akkurat ditt behov.

 

HVILKET KASSAAPPARAT PASSER DEG?

Trenger du kasseapparat til kantine, restaurant, butikk eller frisørsalong? Bruk vår produktvelger til å finne det rette kassaapparatet til ditt behov!

KLIKK OG SE HVILKET KASSAAPPARAT SOM PASSER DIN BRANSJE BEST

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: