logo

Søk

Om Finn Clausen POS Systemer AS

Finn Clausen ble stiftet i 1953 og har siden etablert en bred erfaring og kompetanse innen handel og kontor. Finn Clausen Butikk & Restaurantsystemer AS, nå Finn Clausen POS Systemer AS, ble i 1996 stiftet som eget selskap i Finn Clausen Gruppen. Firmaet har gjennom en årrekke skaffet seg en solid erfaring og kompetanse som leverandør av kasse og betalingssystemer til kantine, servering, restaurant og butikk med komplette løsninger.

Vi har jobbet med kasseapparat siden '70 tallet og var importør av SHARP kassasystemer fra 1987 - 2012. Fra desember 2012 ble vi eksklusiv distributør i Norge for Datorama AB og distribuerer med det Sam4S kasseapparat og Omega kassasystem. Vi endret også navn til Finn Clausen POS Systemer AS.


Finn Clausen POS Systemer AS (Fc POS) har eget salgs- og serviceapparat i Oslo. I tillegg distribueres våre produkter gjennom et landsdekkende forhandlernett, som sikrer alle våre kunder lokal kompetanse og service.
Fc POS leverer skreddersydde kasseløsninger, bankterminaler, kortsystemer og bakromsløsninger til butikk, kantine, kafé, restaurant og velvære.
I tillegg er Fc POS importør av SHARP kalkulatorer og regnemaskiner.

Vi leverer alle typer løsninger fra det enkleste og rimeligste kassaapparatet til kjedeløsninger og butikkdata for alle bransjer.

 

Kontakt oss

Kontakt oss

Finn din nærmeste forhandler

Se hvem vi samarbeider med

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: