logo

Søk

Omega Skyportal

Omega Skyportal - Eksport til regnskap

Skybasert og helautomatisk løsning for transport av dagsoppgjør og konvertering til regnskapssystem for alle Omega Kassasystem.

Kassens omsetning registreres løpende i kassen. Ved dagsoppgjør konverteres omsetningen ned til bokføringskonti og sendes videre til regnskapssystemet. Innen noen få minutter er bilaget fra kassen automatisk registrert i regnskapssystemet, og det er dermed mulig å følge bedriftens kontantomsetning løpende fra dag til dag.
 

   • Overfører automatisk til regnskap ved hvert dagsoppgjør på kassen
   • Ingen manuell føring av kassaoppgjørene i regnskapssystemet!
   • Eksport til de fleste regnskapssystemene som finnes på markedet 
   • Løpende støtte for direkte API legges inn
   • Støtte for standard filformater XML, SIE4, GBAT10 og Duett

 

Filformatene muligjør en integrasjon med alle systemer som støtter import av disse formatene.
Dette inkluderer systemer som UniMicro, Duett, Visma Enterprise, Visma Global, InfoEasy og Xledger

 

Støtte for direkte integrasjon med:
 


Visma eAccounting


Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram, tilpasset små bedrifter som ønsker et smart og enkelt regnskap. Gjennom automatiserte funksjoner og et intuitivt brukergrensesnitt gjør Visma eAccounting at du kan bruke mindre tid på regnskap, og mer tid på bedriften din.

Omega kassasystem sender data direkte til regnskapssystemet uten noen form for manuell behandling.
Oppkoblingen første gang skjer ved at bruker eller regnskapsfører mottar en lenke på e-post fra oss, som aktiverer kobling til Omega Kassasystem med noen få klikk.
https://integrasjoner.visma.no/visma-eaccounting/detaljer/omega-kassasystem/

 


Visma Business

Over 100 000 norske bedrifter får regnskapet sitt i Visma Business. Velg et komplett forretningssystem som kombinerer dyp funksjonalitet med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper.

Omega kassasystem sender data direkte til regnskapssystemet uten noen form for manuell behandling. 
Oppkoblingen første gang kan gjøres enkelt med VBS slik at serveren VB er installert på søker ut til Omega SkyPortal. Dette gjør at det er veldig enkel å koble opp uten noen form for endring av brannmur eller annet i nettverket. Det er også mulig med klassiske oppkoblinger via http eller flatfil for de som ikke støtter VBS.

 


PowerOffice Go

Full kontroll på økonomien med PowerOffice Go

Omega kassasystem sender data direkte til regnskapssystemet uten noen form for manuell behandling.
Oppkoblingen første gang skjer ved at bruker eller regnskapsfører aktiverer kobling til Omega Kassasystem og sender leverandøren en unik nøkkel.
Det er valgfritt om bilaget skal ligge klart til godkjenning eller automatisk posteres. 
https://poweroffice.no/utvidelser/kassasystemer/

 


Tripletex

Regnskap gjort smart, enkelt og effektivt
Full oversikt med intuitivt system
Spar tid med smart automatikk og app
Gratis support på chat, epost og telefon

Omega kassasystem sender data direkte til regnskapssystemet uten noen form for manuell behandling.
Oppkoblingen første gang skjer ved at bruker eller regnskapsfører aktiverer kobling til Omega Kassasystem og sender leverandøren en unik brukernøkkel.
Det er valgfritt om bilaget skal ligge klart til godkjenning eller automatisk posteres. 

 


24seven Office


24SevenOffice ERP-system lar din bedrift utnytte sitt fulle potensial. Sett kunden i fokus og integrer alle sentrale forretningsprosesser i ett økosystem.

Omega kassasystem sender data direkte til regnskapssystemet uten noen form for manuell behandling.
Oppkoblingen første gang skjer ved at bruker eller regnskapsfører aktiverer kobling til Omega Kassasystem og sender leverandøren brukernavn og passord som knyttes opp mot vår integrasjonsbruker.

 All eksport fra Omega Kassasystem kan konfigureres på følgende måte:
- Poster fra kassen, slik som grupper for omsetning, mva, betalingsmåter, differanser og mer, får sin definerte bokføringskonto. Dette kan fritt defineres for hver enkelt bruker. Regnskapsfører eller bruker får tilsendt et skjema med forslag til konti basert på standard Norsk kontoplan.
- Omega definerer omsetning ned på korttype, og det er dermed mulig å spesifisere egne konti for alle kort, slik som BankAxept, Visa, Mastercard, Amex, gavekort og flere. Alle tilgjengelige korttyper støttes.
- Forskjellige regnskapssystem, og forskjellige brukere, operer gjerne med forskjellige MVA-koder i sine systemer. Omega SkyPortal har ferdige profiler for alle regnskapssystem, og vi kan fritt definere en profil ved behov.
- Mange har kredittkunder i sine kasser og sender faktura direkte fra Omega. Denne omsetningen skal skilles fra kontantomsetning i kassen og vises på dagsrapportene i en egen seksjon slik loven definerer. For noen er det hensiktsmessig at denne omsetningen også holdes utenfor hva som eksporteres til regnskapssystemet da dette føres på nytt. Det er derfor mulig å velge at kredittsalg IKKE skal eksporteres til regnskap. Standard er at dette eksporteres.
- Noen regnskapssystem støtter konvertering av konti til reskontro. Omega SkyPortal kan konvertere f.eks. omsetning betalt med Visa til reskontro for å enklere avstemme omsetning, betaling og kostnader for kredittkort i regnskapet.

 

Omega SkyPortal er bygget slik at data om omsetning fra dagsoppgjøret kan konverteres til praktisk talt hvilket som helt format eller API. Ta kontakt med oss hvis du ønsker støtte for ditt system.

HVILKET KASSAAPPARAT PASSER DEG?

Trenger du kasseapparat til kantine, restaurant, butikk eller frisørsalong? Bruk vår produktvelger til å finne det rette kassaapparatet til ditt behov!

KLIKK OG SE HVILKET KASSAAPPARAT SOM PASSER DIN BRANSJE BEST

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: