logo

Søk

Strekkodelesere (skannere)

Vi leverer høykvalitets skannere/strekkodelesere til de fleste formål fra Scantech. Trenger du trådløs eller kablet, stasjonær eller håndholdt? Se vårt utvalg!


Hva trenger man for å lese hva slags koder?


Strekkodeleserne har forskjellige egenskaper med tanke på hva slags koder de kan lese. Under ser du en oversikt over hva de forskjellige kodene betyr.


•    1D er EAN-koder og andre vanlige strekkoder med lite informasjon. En EAN inneholder opptil 13 siffer og brukes typisk til merking av varer for salg.
•    2D er mer avanserte koder som kan inneholde 2000 tegn, f.eks. QR-koder som er mye brukt. Brukes typisk til å identifisere en forsendelse, eller for å gi informasjon slik som en lenke til en webside.
•    3D er lite brukt. Kan være en kode med informasjon i høyde, bredde og dybde som er preget fysisk inn i en gjenstand, men brukes også til å beskrive annen teknologi som f.eks. RFID.


Se kilde og mer informasjon om strekkodelesere/barcode

Er du i tvil om hvilken skanner som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss.

Strekkodeleserne passer til alle våre kasser.

HVILKET KASSAAPPARAT PASSER DEG?

Trenger du kasseapparat til kantine, restaurant, butikk eller frisørsalong? Bruk vår produktvelger til å finne det rette kassaapparatet til ditt behov!

KLIKK OG SE HVILKET KASSAAPPARAT SOM PASSER DIN BRANSJE BEST

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: