logo

Søk

Hurtig kassaapparat til matmesse?

Vi har rimelige og enkle løsninger på kassaapparat og bankterminal for deg som skal stille ut dine delikatesser og matprodukter for én dag eller flere dager. Våre kasser sørger for hurtig transaksjoner og gode rapporter.


Meny på Matstreif 2017. De leide kassaapparat av oss i to dager, hadde ingen problemer og var veldig fornøyde. 

 

Meny leide kasser av oss til deres stand på Matstreif 22. - 23. September 2017. De fikk 15 minutters opplæring og kunne begynne å bruke kassen umiddelbart. Med kassene hadde de strekkodelesere og de var direkte koblet mot bankterminal. De var veldig fornøyde og brukte kassene i to dager uten problemer.

 

Ønsker du å leie kasser av oss til et arrangement, stand, messe eller lignende. Se våre priser på leie av kasser 
 

 

Våre kassaløsninger til lokalmat-butikker og matmesser

Vi har kassaapparat som passer perfekt til butikker som selger lokalmat. Kassaapparatene kan også enkelt tas ut av butikk og settes opp igjen på matmesser. 

Alle våre kasser følger Kassasystemlova

 

 

Vår leiekasse: Klassisk kasse med mye for pengene

 

Flatt tastatur med 60 knapper til varer og 18 funksjonsknapper i tillegg til talltastene. 
Det er lett å endre på kassens oppsett, dvs. legge inn nye varer, priser og mer, uten å måtte slå vanskelige koder. Dette er vår utleiekasse.

 

Les mer om Sam4s NR-510

 

 

 

Batteridrevet kasse


Eneste ekte batteridrevne kasseapparat på markedet. Et fleksibelt kassaapparat som er perfekt for mat– og serveringssteder der man er avhengig av å kunne bevege seg rundt på et område. Kassen er derfor perfekt for de som har salgsstand på ulike lokasjoner. Dobbelt batteri gjør driftstiden utmerket! Kassaapparatet veier 2 kg og kan kobles til kassaskuff. Det har 15 varetaster.


Les mer om Sam4s ER-230EJ


 

Alt-i-en kassaløsning

En lekker PC-kasse, med 9,7” touch-fargeskjerm. Her ligger det flere muligheter enn de rimelige klassiske kassene. Blant annet er det mulighet for å koble til regnskap, bordfunksjonalitet og det er ubegrenset med varetaster.

Les mer om Omega Lite

 

Se også våre flere funksjonsrike kassaapparat fra Omega:

 

Bankterminal

Våre bankterminaler leies ut i samarbeid med Verifone. For hurtigere transaksjon har vi bankterminaler som kan integreres med kassaapparatet, slik at man slipper å taste inn beløpet på bankterminalen i tillegg til på kassaapparatet. 

 

Generelt koster leie av bankterminaler kr 990,- i etablering og kr 55,- per dag.
For leie av bankterminaler for lengre perioder enn 4 uker koster det kr 1 100,- per måned (i stedet for kr 55,- per dag). Det vil i tillegg komme kostnader for baxnummer om ikke et eksisterende brukes.

 

Kassasystemlova

Kassasystemlova har som formål å redusere omfanget av svart økonomi, kontantsalg samt bedre konkurransevilkårene. Alle kassasystem som tas i bruk fra 1. januar 2017 skal tilfredsstille kravene. Alle bokføringspliktige må ha et kassasystem som følger loven fra 1. januar 2019.

Er du i tvil om du har et kassasystem som følger loven, sjekk Skatteetatens liste over kassaapparat som følger loven.

 

Kontakt oss for tilbud på leiekasse

 • Klassiske kasser følger Kassasystemlova

  Det finnes både datakasser, klassiske kasser og PC-kasser som følger Kassasystemlova. Selv om det har kommet nye krav, må du ikke bytte til en dyr og avansert PC-kasse. Du kan fortsatt kjøpe en ny ny klassisk, rimelig kasse.

 • Fikk i pose og sekk med nytt kassaapparat

  I Retailmagasinet nr. 6 2017 forteller Optikerselskapet Gundersen & Løken om sitt kjøp av kassaapparatet Omega Style. Daglig leder, Per Aakhus, i optikerfirmaet er fornøyd med å ha slått to fluer i èn smekk. Kassaapparatet følger Kassasystemlova og det er integrert med deres regnskapssystem Xledger.

 • Bestill nytt kassaapparat nå, men unngå fallgruvene

  I Retailmagasinet nr. 6 2017 oppfordrer vi alle kunder til å bestille kassaapparat nå for å få gyldig kassaapparat i tide. Det er bare et drøyt år til alle må ha kassaapparat som følger Kassasystemlova.

 • Må du bytte bankterminal innen 31.12.2017?

  På grunn av utdatert sikkerhetsteknologi må 20 000 betalingsterminaler i det norske markedet byttes før årsskiftet. I 2018 vil terminalene bli stengt for BankAxept.

 • Meny leide kasser av oss til Matstreif

  Meny fikk 15 minutters opplæring og kunne begynne å bruke kassen umiddelbart. Med kassene hadde de strekkodelesere og de var direkte koblet mot bankterminal. Meny var veldig fornøyde og brukte kassene i to dager uten problemer.

 • Hvilket kassaapparat passer deg?

  Trenger du kasseapparat til kantine, restaurant, butikk eller frisørsalong? Bruk vår produktvelger til å finne det rette kassaapparatet til ditt behov!

 • Kassaapparatet fungerte i nesten 30 år

  Restauranten «hos Thea» på Skillebekk i Oslo brukte samme kassaapparat fra Finn Clausen POS Systemer AS i nesten 30 år, da det plutselig pensjonerte seg en travel fredagskveld. Allerede dagen etter var innehaver Sergio Barcilon (bildet) fornøyd eier av et splitter nytt Sam4s kassaapparat fra Finn Clausen POS Systemer.

 • Hvorfor skal et kassapunkt få være kun et kassapunkt?

  Mange ønsker å bruke sin PC-kasse til alle oppgaver, slik som e-post og bestillinger, men det finnes gode grunner til å ikke gjøre det. NRK har laget en fin artikkel som gir et godt eksempel på hvorfor dette ikke bør gjøres.

 • 100.000 kassaapparater må byttes eller oppgraderes

  Etter 31. desember 2018 må alle kassasystemer i Norge tilfredsstille kravene i den nye kassaloven. - Alle kassaapparater må enten byttes eller oppgraderes innen fristen for å være lovlig i bruk. Vi antar at det dreier seg om rundt 100.000 enheter, sier daglig leder Tore Sjøvaag (bildet) i Finn Clausen POS Systemer.

 • Endring av redusert MVA sats per 1. januar 2016

  Redusert MVA er økt fra 8 til 10%. Her finner du forklaring til hvordan du skal gå frem på de fleste modeller levert eller import av Finn Clausen POS Systemer AS

Viser fra 11 til 20 av totalt 24 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: