logo

Søk

Må du bytte bankterminal innen 31.12.2017?

På grunn av utdatert sikkerhetsteknologi må 20 000 betalingsterminaler i det norske markedet byttes før årsskiftet. I 2018 vil terminalene bli stengt for BankAxept.


Mange terminaler må byttes pga. krav til sikkerhet. Må din betalingsterminal byttes?

 

Disse bankterminalene blir utdaterte etter 1. januar 2018

Har du noen av betalingsterminalene nevnt under er du nødt til å bytte de ut før årsskiftet. Ved årsskiftet vil terminalen bli stengt.

Dette gjelder terminaler fra samtlige leverandører i markedet, dvs. Verifone (tidligere kjent som Point), Bamboora (tidligere kjent som Samport) og Nets (Tidligere BBS). 

 

Verifone / Point Vx810

Verifone/ Point Xenta

Verifone/ Point Xentissimo

Verifone/ Point Vx670

Cryptera Flexi

Hypercom Optimum P2100

Ingenico i5100

Ingenico i6400

Ingenico i7910

Ingenico ML30

Bamboora / Samport Optima Modell M4100

Bamboora / Samport Optima Modell M4230

Bamboora / Samport Optima Modell T4220

Bamboora / Samport Optima Modell T4230

 

Kilde: bits.no

 

Du kan bytte til disse bankterminalene

Vi har bankterminaler med tilsvarende funksjonalitet til betalingsterminalene nevnt over, som inneholder den nyeste sikkerhetsteknologien.

 
Har du ikke byttet enda, oppfordrer vi til å bytte så fort som mulig. Det er mange terminaler som skal byttes og det forventes lenger leveringstid jo nærmere nyttår vi kommer.
 
 

Verifone Vx820
Verifone Vx820 bankterminal for integrasjon med kasse. 

Les mer om bankterminalen

Verifone Vx520

Verifone Vx520 er en kombinert bærbar og stasjonær bankterminal som benytter batteri eller nettspenning.

Les mer om bankterminalen

 

Verifone Vx690

Verifone Vx690 er en bærbar bankterminal som har både mobilnett og Wifi for bruk av trådløse nettverk der hvor det kanskje ikke er god mobildekning. 

Les mer om bankterminalen

Verifone Vx680

Verifone Vx680 er en bærbar bankterminal. Den kommer både i GPRS variant for bruk med mobilnettet og i en WLAN variant for bruk av trådløse nettverk, der hvor det kanskje ikke er god mobildekning.

Les mer om bankterminalen 

 

Yomani XR

Stasjonær bankterminal for integrasjon med kasse. Klargjort med NFC.

Les mer om bankterminalen

Verifone Vx820 DUET

Stasjonær bankterminal for integrasjon med kasse eller frittstående løsning.

Les mer om bankterminalen

 

Med Verifones nye betalingsterminaler får man blant annet tilgang til mobilbetaling, kontaktløs betaling og verdiøkende tjenester, så snart disse tjenestene blir tilgjengeliggjort for leverandør. Kilde: Verifone

 

Vipps i betalingsterminal

Snart kan du betale med Vipps i butikk. Butikken har allerede en betalingsterminal som lett kan klargjøres for å motta betaling fra Vipps uten å oppgradere kassesystemet  eller sette ut ny hardware.

I Norge finnes det i dag 2,3 millioner som har lastet ned Vipps-appen. Butikk-kunder som har Vipps vil dermed oppleve Vipps som en rask og brukervennlig betalingsmåte.

Les mer om VIPPS i butikk på Verifone sine sider

 

Sikkerheten på betalingsterminaler

Det er Payment Card Industry (PCI) Security Council som vurderer sikkerheten på bankterminaler over hele verden. De validerer sikkerheten i henhold til PIN Transaction Security standard (PTS).

 

Les mer om dette på Bits.no

 

Bytte av kasseapparat

Mange kasser må byttes innen utgangen av 2018. Dette har ingen direkte sammenheng med bytte av bankterminaler, men er på grunn av Kassasystemlova. Det kan være greit å være oppmerksom på at man ofte kan få en rimeligere og bedre fullintegrert terminal om man bytter kasse og bankterminal samtidig. 

Bruk vår produktvelger for å finne det kassaapparatet som passer ditt behov best

 

Kontakt oss 

Har du spørsmål knyttet til utskifting av bankterminaler, ta kontakt med Finn Clausen POS Systemer AS på salg@finnclausen.no eller tlf. 23304700.


 
 
 
 
 
 • Bruk av kontantfaktura kassaapparat -

  Fra 1. januar 2019 skal bokføringspliktige registrere og dokumentere kontantsalg ved bruk av produkterklært kassasystem. For enkelte bokføringspliktige kan det være anledning til å bruke kontantfaktura som alternativ til kassasystem.

 • Eksport av dagsoppgjør til regnskap

  Det finnes ulike typer regnskapssystem, skybaserte og tradisjonelle. Ved hjelp av Omega Skyportal støtter vi en rekke regnskapssystem.

 • Hvem må ha kasseapparat som oppfyller Kassasystemlova som trer i kraft 01.01.2019?

  Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige som har kontantsalg ha et kassaapparat som følger loven.

 • – Kassasystemet går som en traktor

  Siden gjenåpningen i 2014 har Cafe Amsterdam i Oslo benyttet samme Omega kassasystem fra Finn Clausen – uten en eneste driftsstans. – Dette kassasystemet er rett og slett som en traktor, det bare går og går, sier daglig leder Niels Smits på Cafe Amsterdam.

 • Kaos da kassaloven ble innført i Sverige

  Første del av den norske kassaloven, som trådte i kraft 1. januar 2017, bygger i stor grad på det som ble gjort i Sverige i 2010. Innføringen av den svenske kassaloven førte til kaotiske tilstander blant både leverandører, forhandlere og brukere. Det forteller adm. dir. Thomas Karlsson (bildet) i Datorama.

 • Hva skjer hvis jeg ikke har et kassaapparat som følger loven?

  Fra 1. januar 2019 må alle ha et kasseapparat som følger loven. Bruker du et kassaapparat som ikke følger Kassasystemforskrifta, kan du få bøter. Selger du kassaapparat som ikke følger loven, er konsekvensene større.

 • Kassasystem med selvbetjent løsning

  Enkelte kassapunkt kan gjøres vesentlig mer effektive ved en selvbetjent løsning. Man kan spare både i menneskelige ressurser og unngå lange køer i rushtider der hvor flere skal kjøpe samtidig.

 • Hurtig kassaapparat til matmesse?

  Vi har rimelige og enkle løsninger på kassaapparat og bankterminal for deg som skal stille ut dine delikatesser og matprodukter for én dag eller flere dager. Våre kasser sørger for hurtig transaksjoner og gode rapporter.

 • Ny kassasystemlov – alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018

  Den nye kassasystemlova med forskrift stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Innen 1. januar 2019 må bokføringspliktig bedrifter ha satt seg inn i det nye regelverket og ha på plass et kassasystem som tilfredsstiller de nye lovkravene. – Ett år går fort. Ikke vent for lenge med planleggingen, råder seksjonssjef Astrid Dugstad Tveter i Skattedirektoratet.

 • Kassaapparat – ny lov. Dette må du vite

  Kassasystemlova er vedtatt og i kraft fra og med 2017. Dette betyr at skal du kjøpe et kassaapparat i dag må apparatet være tilpasset det nye lovverket. Kjøper du et apparat som ikke er tilpasset, så må det byttes ut for din regning innen 31. desember 2018.

Viser fra 1 til 10 av totalt 25 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: