logo

Søk

Våre kassaapparater passer perfekt for store, mellomstore og små butikker – detalj- og faghandel.

Kassaapparat for detalj- og faghandel

Våre effektive kassaapparater passer perfekt for store, mellomstore og små butikker – detalj- og faghandel. Både for nyoppstartede butikker og til etablerte som trenger å få bedre oversikt over kjøp og salg.

Vi vet at det er mye å ha oversikt over i en butikk. Mange varer, lager, kanskje det er nettbutikk i tillegg til fysisk butikk, kunder med forskjellige behov? Våre kassasystemer er enkle i bruk og drift, og gir deg mulighet til å konsentrere deg om andre ting enn teknikken.

 

Bruk vår produktvelger for å finne det kassaapparatet som passer din butikk best

eller

Ta kontakt med vår nærmeste forhandler, som kan hjelpe deg med å finne et kasseapparat til ditt behov

 

Kassaapparat som passer til detalj- og faghandel

 • Gavekort: Utskrift av egne gavekort med strekkode og utløpsdato. Kassen viser til en hver tid hva som er brukt og hva som er utestående

 • Lagerstyring: Lagerverdi, mottak, telling og supplering med minimum og maksimum

 • Strekkodeleser: For hurtig salg av varer, for registrering av gavekort, for mottak av varer, på kabel eller trådløs. Egne strekkoder kan produseres på lapper

 • Nettbutikk: XML-basert grensesnitt for utveksling av varelager og varer med nettbutikken. Krever ofte en tilpasning i nettbutikken

 • Kunderegister: Historikk, rabattordninger, debet eller kredittsalg, automatisk gjenkjenning av kortbrukere. Eksport av faktura/ fakturagrunnlag

 • Enkelt oppgjør

 • Eksport til regnskap


 

Komplett kassaløsning

 

Med vårt kassasystem får du en komplett pakke med kasser, betalingsterminaler, programvare og opplæring. Alt leveres ferdig satt opp etter ditt behov.

Sam4S ER-265EJ kassaapparat

Våre Sam4s-kasser dekker behovet for mange butikker. Sam4s-kassene er svært brukervennlig og det er enkelt for nyansatte, vikarer og deltidsansatte å sette seg inn i. Det er lett å endre på kassens oppsett, dvs. legge inn nye varer, priser og mer, uten å måtte slå vanskelige koder.

 

Trenger du ekstra funksjonalitet, som for eksempel kobling mot nettbutikk og eksport til regnskap? Da anbefaler vi èn av våre Omega-kasser.

 

Les om Optiker Optikerselskapet Gundersen & Løken, som kjøpte seg en Omega Style til sin butikk i Oslo sentrum

Maskinvaren er håndplukket for å fungere optimalt med Omega Kassasystem.

Pakkene leveres klar til bruk med opplæring.

 

Med Omega kassasystem kan man velge med Omega Office, som er vår administrasjonsprogramvare for kasser som man typisk har på en PC på kontoret.
Med denne programvaren kan man i fred og ro se på salgsrapporter, gjøre endringer eller legge til varer, priser, kunder og lignende, uten å forstyrre driften i kassapunktet. Endringene oppdateres automatisk i kassa. Nye varer får automatisk en knapp i sin kategori.

 

Se vår produktvelger og velg de egenskapene du ønsker på din kasse

Sender du inn forespørsel om tilbud fra produktvelgeren, vil din nærmeste forhandler kontakte deg.

 

Du kan også ta direkte kontakt med vår nærmeste forhandler, så vil de hjelpe deg med å finne et kassaapparat som passer akkurat ditt behov.

 

 • Klassiske kasser følger Kassasystemlova

  Det finnes både datakasser, klassiske kasser og PC-kasser som følger Kassasystemlova. Selv om det har kommet nye krav, må du ikke bytte til en dyr og avansert PC-kasse. Du kan fortsatt kjøpe en ny ny klassisk, rimelig kasse.

 • Fikk i pose og sekk med nytt kassaapparat

  I Retailmagasinet nr. 6 2017 forteller Optikerselskapet Gundersen & Løken om sitt kjøp av kassaapparatet Omega Style. Daglig leder, Per Aakhus, i optikerfirmaet er fornøyd med å ha slått to fluer i èn smekk. Kassaapparatet følger Kassasystemlova og det er integrert med deres regnskapssystem Xledger.

 • Bestill nytt kassaapparat nå, men unngå fallgruvene

  I Retailmagasinet nr. 6 2017 oppfordrer vi alle kunder til å bestille kassaapparat nå for å få gyldig kassaapparat i tide. Det er bare et drøyt år til alle må ha kassaapparat som følger Kassasystemlova.

 • Må du bytte bankterminal innen 31.12.2017?

  På grunn av utdatert sikkerhetsteknologi må 20 000 betalingsterminaler i det norske markedet byttes før årsskiftet. I 2018 vil terminalene bli stengt for BankAxept.

 • Meny leide kasser av oss til Matstreif

  Meny fikk 15 minutters opplæring og kunne begynne å bruke kassen umiddelbart. Med kassene hadde de strekkodelesere og de var direkte koblet mot bankterminal. Meny var veldig fornøyde og brukte kassene i to dager uten problemer.

 • Hvilket kassaapparat passer deg?

  Trenger du kasseapparat til kantine, restaurant, butikk eller frisørsalong? Bruk vår produktvelger til å finne det rette kassaapparatet til ditt behov!

 • Kassaapparatet fungerte i nesten 30 år

  Restauranten «hos Thea» på Skillebekk i Oslo brukte samme kassaapparat fra Finn Clausen POS Systemer AS i nesten 30 år, da det plutselig pensjonerte seg en travel fredagskveld. Allerede dagen etter var innehaver Sergio Barcilon (bildet) fornøyd eier av et splitter nytt Sam4s kassaapparat fra Finn Clausen POS Systemer.

 • Hvorfor skal et kassapunkt få være kun et kassapunkt?

  Mange ønsker å bruke sin PC-kasse til alle oppgaver, slik som e-post og bestillinger, men det finnes gode grunner til å ikke gjøre det. NRK har laget en fin artikkel som gir et godt eksempel på hvorfor dette ikke bør gjøres.

 • 100.000 kassaapparater må byttes eller oppgraderes

  Etter 31. desember 2018 må alle kassasystemer i Norge tilfredsstille kravene i den nye kassaloven. - Alle kassaapparater må enten byttes eller oppgraderes innen fristen for å være lovlig i bruk. Vi antar at det dreier seg om rundt 100.000 enheter, sier daglig leder Tore Sjøvaag (bildet) i Finn Clausen POS Systemer.

 • Endring av redusert MVA sats per 1. januar 2016

  Redusert MVA er økt fra 8 til 10%. Her finner du forklaring til hvordan du skal gå frem på de fleste modeller levert eller import av Finn Clausen POS Systemer AS

Viser fra 11 til 20 av totalt 24 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: