logo

Søk

Hurtig kassaapparat til matmesse?

Vi har rimelige og enkle løsninger på kassaapparat og bankterminal for deg som skal stille ut dine delikatesser og matprodukter for én dag eller flere dager. Våre kasser sørger for hurtig transaksjoner og gode rapporter.


Meny på Matstreif 2017. De leide kassaapparat av oss i to dager, hadde ingen problemer og var veldig fornøyde. 

 

Meny leide kasser av oss til deres stand på Matstreif 22. - 23. September 2017. De fikk 15 minutters opplæring og kunne begynne å bruke kassen umiddelbart. Med kassene hadde de strekkodelesere og de var direkte koblet mot bankterminal. De var veldig fornøyde og brukte kassene i to dager uten problemer.

 

Ønsker du å leie kasser av oss til et arrangement, stand, messe eller lignende. Se våre priser på leie av kasser 
 

 

Våre kassaløsninger til lokalmat-butikker og matmesser

Vi har kassaapparat som passer perfekt til butikker som selger lokalmat. Kassaapparatene kan også enkelt tas ut av butikk og settes opp igjen på matmesser. 

Alle våre kasser følger Kassasystemlova

 

 

Vår leiekasse: Klassisk kasse med mye for pengene

 

Flatt tastatur med 60 knapper til varer og 18 funksjonsknapper i tillegg til talltastene. 
Det er lett å endre på kassens oppsett, dvs. legge inn nye varer, priser og mer, uten å måtte slå vanskelige koder. Dette er vår utleiekasse.

 

Les mer om Sam4s NR-510

 

 

 

Batteridrevet kasse


Eneste ekte batteridrevne kasseapparat på markedet. Et fleksibelt kassaapparat som er perfekt for mat– og serveringssteder der man er avhengig av å kunne bevege seg rundt på et område. Kassen er derfor perfekt for de som har salgsstand på ulike lokasjoner. Dobbelt batteri gjør driftstiden utmerket! Kassaapparatet veier 2 kg og kan kobles til kassaskuff. Det har 15 varetaster.


Les mer om Sam4s ER-230EJ


 

Alt-i-en kassaløsning

En lekker PC-kasse, med 9,7” touch-fargeskjerm. Her ligger det flere muligheter enn de rimelige klassiske kassene. Blant annet er det mulighet for å koble til regnskap, bordfunksjonalitet og det er ubegrenset med varetaster.

Les mer om Omega Lite

 

Se også våre flere funksjonsrike kassaapparat fra Omega:

 

Bankterminal

Våre bankterminaler leies ut i samarbeid med Verifone. For hurtigere transaksjon har vi bankterminaler som kan integreres med kassaapparatet, slik at man slipper å taste inn beløpet på bankterminalen i tillegg til på kassaapparatet. 

 

Generelt koster leie av bankterminaler kr 990,- i etablering og kr 55,- per dag.
For leie av bankterminaler for lengre perioder enn 4 uker koster det kr 1 100,- per måned (i stedet for kr 55,- per dag). Det vil i tillegg komme kostnader for baxnummer om ikke et eksisterende brukes.

 

Kassasystemlova

Kassasystemlova har som formål å redusere omfanget av svart økonomi, kontantsalg samt bedre konkurransevilkårene. Alle kassasystem som tas i bruk fra 1. januar 2017 skal tilfredsstille kravene. Alle bokføringspliktige må ha et kassasystem som følger loven fra 1. januar 2019.

Er du i tvil om du har et kassasystem som følger loven, sjekk Skatteetatens liste over kassaapparat som følger loven.

 

Kontakt oss for tilbud på leiekasse

 • – Kassasystemet går som en traktor

  Siden gjenåpningen i 2014 har Cafe Amsterdam i Oslo benyttet samme Omega kassasystem fra Finn Clausen – uten en eneste driftsstans. – Dette kassasystemet er rett og slett som en traktor, det bare går og går, sier daglig leder Niels Smits på Cafe Amsterdam.

 • Kassaapparatet fungerte i nesten 30 år

  Restauranten «hos Thea» på Skillebekk i Oslo brukte samme kassaapparat fra Finn Clausen POS Systemer AS i nesten 30 år, da det plutselig pensjonerte seg en travel fredagskveld. Allerede dagen etter var innehaver Sergio Barcilon (bildet) fornøyd eier av et splitter nytt Sam4s kassaapparat fra Finn Clausen POS Systemer.

 • Kaos da kassaloven ble innført i Sverige

  Første del av den norske kassaloven, som trådte i kraft 1. januar 2017, bygger i stor grad på det som ble gjort i Sverige i 2010. Innføringen av den svenske kassaloven førte til kaotiske tilstander blant både leverandører, forhandlere og brukere. Det forteller adm. dir. Thomas Karlsson (bildet) i Datorama.

 • Hva skjer hvis jeg ikke har et kassaapparat som følger loven?

  Fra 1. januar 2019 må alle ha et kasseapparat som følger loven. Bruker du et kassaapparat som ikke følger Kassasystemforskrifta, kan du få bøter. Selger du kassaapparat som ikke følger loven, er konsekvensene større.

 • Kassasystem med selvbetjent løsning

  Enkelte kassapunkt kan gjøres vesentlig mer effektive ved en selvbetjent løsning. Man kan spare både i menneskelige ressurser og unngå lange køer i rushtider der hvor flere skal kjøpe samtidig.

 • Ny kassasystemlov – alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018

  Den nye kassasystemlova med forskrift stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Innen 1. januar 2019 må bokføringspliktig bedrifter ha satt seg inn i det nye regelverket og ha på plass et kassasystem som tilfredsstiller de nye lovkravene. – Ett år går fort. Ikke vent for lenge med planleggingen, råder seksjonssjef Astrid Dugstad Tveter i Skattedirektoratet.

 • Kassaapparat – ny lov. Dette må du vite

  Kassasystemlova er vedtatt og i kraft fra og med 2017. Dette betyr at skal du kjøpe et kassaapparat i dag må apparatet være tilpasset det nye lovverket. Kjøper du et apparat som ikke er tilpasset, så må det byttes ut for din regning innen 31. desember 2018.

 • Du må fornye din BankAxept-avtale for å fortsatt ta imot betaling med Norske bankkort!

  For at din bankterminal skal kunne ta imot betalinger med BankAxept i fremtiden, må en ny avtale inngås med BankAxept.

 • Klassiske kasser følger Kassasystemlova

  Det finnes både datakasser, klassiske kasser og PC-kasser som følger Kassasystemlova. Selv om det har kommet nye krav, må du ikke bytte til en dyr og avansert PC-kasse. Du kan fortsatt kjøpe en ny ny klassisk, rimelig kasse.

Viser fra 1 til 10 av totalt 21 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
Postboks 6658 Etterstad, 
0607 OSLO
 
Telefon: +47 23 30 47 00
Telefaks: +47 23 30 47 01
 
 

Følg oss: