logo

Søk

Øker utvalget av kasseapparater

Et nytt samarbeid med Datorama AB, gjør at Finn Clausen Gruppen AS fra 15. desember 2012 vil kunne tilby komplette kasseløsninger til svært konkurransedyktige priser.

- Vi vil med dette samarbeidet bli eksklusiv distributør av Datorama sine produkter i Norge. Vi kan nå levere løsninger til alle segmenter i markedet, sier Dag Tauland, daglig leder i Finn Clausen Gruppen AS, som gleder seg til å starte samarbeidet.

Finn Clausen Gruppen AS har siden 70-tallet jobbet med kasseapparater og betalingsløsninger, og har dermed opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor bransjen.
Vi har en stab med lang erfaring innenfor tilpasning av salgspunkt til våre kunders varierende behov. Dette i kombinasjon med fleksible produkter og et godt utbygd landsdekkende forhandlernett gjør at vi møter kundens behov der hvor kunden er.

Større utvalg

Datorama AB er i dag Sveriges ledende leverandør av kasseapparater, med en markedsandel på over 30 %. De har produkter fra Sam4s som produserer sofistikerte og unike produkter, skreddersydd for blant annet restauranter og kantine. 

- Samarbeidet med Datorama er et viktig steg for Finn Clausen Gruppen for å videreutvikle vår posisjon i det norske markedet. Samarbeidet medfører at vi med Sam4S, Omega Kassasystem og Partner-Tech kan tilby komplette salgspunkt til enhver bedrift, forteller Tauland.

Kompetanse og kvalitet

- Sam4s har som mål å levere fleksible og pålitelige produkter, noe som står i stil med vårt forretningsmål. Kulturen og verdiene i begge firmaene er veldig like og vi føler et stort fellesskap og har stor entusiasme for fremtiden. Sammen med Datorama kommer vi til å oppnå stor suksess og vi vil fortsette med den høye kvaliteten og servicen vi er kjent for, sier Tauland.

 

Finn Clausen har et eget salgs- og serviceapparat i Oslo. Produktene distribueres gjennom et landsdekkende veletablert forhandlernett, som sikrer kundene lokal kompetanse og service. Vi leverer skreddersydde kasseløsninger, bankterminaler, kortsystemer og programvare til butikk, kantine, kafe, restauranter og flere.

- Dette skaper en spennende mulighet for oss og våre samarbeidspartnere og vi gleder oss til å tilby produkter med høy kvalitet til en rimelig pris, avslutter Tauland.


Daglig leder i Datorama AB spretter champagnen for det nye samarbeidet med Finn Clausen Gruppen AS. 
Fra venstre Stein Kristensen, Dag Tauland, Stefan Eriksson og Tore Sjøvaag.

Viser fra 1 til 10 av totalt 24 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Brynseng. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Tvetenveien 32 (2. etasje)
0666 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: