logo

Søk

Øker utvalget av kasseapparater

Et nytt samarbeid med Datorama AB, gjør at Finn Clausen Gruppen AS fra 15. desember 2012 vil kunne tilby komplette kasseløsninger til svært konkurransedyktige priser.

- Vi vil med dette samarbeidet bli eksklusiv distributør av Datorama sine produkter i Norge. Vi kan nå levere løsninger til alle segmenter i markedet, sier Dag Tauland, daglig leder i Finn Clausen Gruppen AS, som gleder seg til å starte samarbeidet.

Finn Clausen Gruppen AS har siden 70-tallet jobbet med kasseapparater og betalingsløsninger, og har dermed opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor bransjen.
Vi har en stab med lang erfaring innenfor tilpasning av salgspunkt til våre kunders varierende behov. Dette i kombinasjon med fleksible produkter og et godt utbygd landsdekkende forhandlernett gjør at vi møter kundens behov der hvor kunden er.

Større utvalg

Datorama AB er i dag Sveriges ledende leverandør av kasseapparater, med en markedsandel på over 30 %. De har produkter fra Sam4s som produserer sofistikerte og unike produkter, skreddersydd for blant annet restauranter og kantine. 

- Samarbeidet med Datorama er et viktig steg for Finn Clausen Gruppen for å videreutvikle vår posisjon i det norske markedet. Samarbeidet medfører at vi med Sam4S, Omega Kassasystem og Partner-Tech kan tilby komplette salgspunkt til enhver bedrift, forteller Tauland.

Kompetanse og kvalitet

- Sam4s har som mål å levere fleksible og pålitelige produkter, noe som står i stil med vårt forretningsmål. Kulturen og verdiene i begge firmaene er veldig like og vi føler et stort fellesskap og har stor entusiasme for fremtiden. Sammen med Datorama kommer vi til å oppnå stor suksess og vi vil fortsette med den høye kvaliteten og servicen vi er kjent for, sier Tauland.

 

Finn Clausen har et eget salgs- og serviceapparat i Oslo. Produktene distribueres gjennom et landsdekkende veletablert forhandlernett, som sikrer kundene lokal kompetanse og service. Vi leverer skreddersydde kasseløsninger, bankterminaler, kortsystemer og programvare til butikk, kantine, kafe, restauranter og flere.

- Dette skaper en spennende mulighet for oss og våre samarbeidspartnere og vi gleder oss til å tilby produkter med høy kvalitet til en rimelig pris, avslutter Tauland.


Daglig leder i Datorama AB spretter champagnen for det nye samarbeidet med Finn Clausen Gruppen AS. 
Fra venstre Stein Kristensen, Dag Tauland, Stefan Eriksson og Tore Sjøvaag.

 • Bruk av kontantfaktura kassaapparat -

  Fra 1. januar 2019 skal bokføringspliktige registrere og dokumentere kontantsalg ved bruk av produkterklært kassasystem. For enkelte bokføringspliktige kan det være anledning til å bruke kontantfaktura som alternativ til kassasystem.

 • Eksport av dagsoppgjør til regnskap

  Det finnes ulike typer regnskapssystem, skybaserte og tradisjonelle. Ved hjelp av Omega Skyportal støtter vi en rekke regnskapssystem.

 • Hvem må ha kasseapparat som oppfyller Kassasystemlova som trer i kraft 01.01.2019?

  Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige som har kontantsalg ha et kassaapparat som følger loven.

 • – Kassasystemet går som en traktor

  Siden gjenåpningen i 2014 har Cafe Amsterdam i Oslo benyttet samme Omega kassasystem fra Finn Clausen – uten en eneste driftsstans. – Dette kassasystemet er rett og slett som en traktor, det bare går og går, sier daglig leder Niels Smits på Cafe Amsterdam.

 • Kaos da kassaloven ble innført i Sverige

  Første del av den norske kassaloven, som trådte i kraft 1. januar 2017, bygger i stor grad på det som ble gjort i Sverige i 2010. Innføringen av den svenske kassaloven førte til kaotiske tilstander blant både leverandører, forhandlere og brukere. Det forteller adm. dir. Thomas Karlsson (bildet) i Datorama.

 • Hva skjer hvis jeg ikke har et kassaapparat som følger loven?

  Fra 1. januar 2019 må alle ha et kasseapparat som følger loven. Bruker du et kassaapparat som ikke følger Kassasystemforskrifta, kan du få bøter. Selger du kassaapparat som ikke følger loven, er konsekvensene større.

 • Kassasystem med selvbetjent løsning

  Enkelte kassapunkt kan gjøres vesentlig mer effektive ved en selvbetjent løsning. Man kan spare både i menneskelige ressurser og unngå lange køer i rushtider der hvor flere skal kjøpe samtidig.

 • Hurtig kassaapparat til matmesse?

  Vi har rimelige og enkle løsninger på kassaapparat og bankterminal for deg som skal stille ut dine delikatesser og matprodukter for én dag eller flere dager. Våre kasser sørger for hurtig transaksjoner og gode rapporter.

 • Ny kassasystemlov – alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018

  Den nye kassasystemlova med forskrift stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Innen 1. januar 2019 må bokføringspliktig bedrifter ha satt seg inn i det nye regelverket og ha på plass et kassasystem som tilfredsstiller de nye lovkravene. – Ett år går fort. Ikke vent for lenge med planleggingen, råder seksjonssjef Astrid Dugstad Tveter i Skattedirektoratet.

 • Kassaapparat – ny lov. Dette må du vite

  Kassasystemlova er vedtatt og i kraft fra og med 2017. Dette betyr at skal du kjøpe et kassaapparat i dag må apparatet være tilpasset det nye lovverket. Kjøper du et apparat som ikke er tilpasset, så må det byttes ut for din regning innen 31. desember 2018.

Viser fra 1 til 10 av totalt 25 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: