logo

Søk

Våre kassaapparater passer perfekt for store, mellomstore og små butikker – detalj- og faghandel.

Kassaapparat for detalj- og faghandel

Våre effektive kassaapparater passer perfekt for store, mellomstore og små butikker – detalj- og faghandel. Både for nyoppstartede butikker og til etablerte som trenger å få bedre oversikt over kjøp og salg.

Vi vet at det er mye å ha oversikt over i en butikk. Mange varer, lager, kanskje det er nettbutikk i tillegg til fysisk butikk, kunder med forskjellige behov? Våre kassasystemer er enkle i bruk og drift, og gir deg mulighet til å konsentrere deg om andre ting enn teknikken.

 

Bruk vår produktvelger for å finne det kassaapparatet som passer din butikk best

eller

Ta kontakt med vår nærmeste forhandler, som kan hjelpe deg med å finne et kasseapparat til ditt behov

 

Kassaapparat som passer til detalj- og faghandel

 • Gavekort: Utskrift av egne gavekort med strekkode og utløpsdato. Kassen viser til en hver tid hva som er brukt og hva som er utestående

 • Lagerstyring: Lagerverdi, mottak, telling og supplering med minimum og maksimum

 • Strekkodeleser: For hurtig salg av varer, for registrering av gavekort, for mottak av varer, på kabel eller trådløs. Egne strekkoder kan produseres på lapper

 • Nettbutikk: XML-basert grensesnitt for utveksling av varelager og varer med nettbutikken. Krever ofte en tilpasning i nettbutikken

 • Kunderegister: Historikk, rabattordninger, debet eller kredittsalg, automatisk gjenkjenning av kortbrukere. Eksport av faktura/ fakturagrunnlag

 • Enkelt oppgjør

 • Eksport til regnskap


 

Komplett kassaløsning

 

Med vårt kassasystem får du en komplett pakke med kasser, betalingsterminaler, programvare og opplæring. Alt leveres ferdig satt opp etter ditt behov.

Sam4S ER-265EJ kassaapparat

Våre Sam4s-kasser dekker behovet for mange butikker. Sam4s-kassene er svært brukervennlig og det er enkelt for nyansatte, vikarer og deltidsansatte å sette seg inn i. Det er lett å endre på kassens oppsett, dvs. legge inn nye varer, priser og mer, uten å måtte slå vanskelige koder.

 

Trenger du ekstra funksjonalitet, som for eksempel kobling mot nettbutikk og eksport til regnskap? Da anbefaler vi èn av våre Omega-kasser.

 

Les om Optiker Optikerselskapet Gundersen & Løken, som kjøpte seg en Omega Style til sin butikk i Oslo sentrum

Maskinvaren er håndplukket for å fungere optimalt med Omega Kassasystem.

Pakkene leveres klar til bruk med opplæring.

 

Med Omega kassasystem kan man velge med Omega Office, som er vår administrasjonsprogramvare for kasser som man typisk har på en PC på kontoret.
Med denne programvaren kan man i fred og ro se på salgsrapporter, gjøre endringer eller legge til varer, priser, kunder og lignende, uten å forstyrre driften i kassapunktet. Endringene oppdateres automatisk i kassa. Nye varer får automatisk en knapp i sin kategori.

 

Se vår produktvelger og velg de egenskapene du ønsker på din kasse

Sender du inn forespørsel om tilbud fra produktvelgeren, vil din nærmeste forhandler kontakte deg.

 

Du kan også ta direkte kontakt med vår nærmeste forhandler, så vil de hjelpe deg med å finne et kassaapparat som passer akkurat ditt behov.

 

 • Bruk av kontantfaktura kassaapparat -

  Fra 1. januar 2019 skal bokføringspliktige registrere og dokumentere kontantsalg ved bruk av produkterklært kassasystem. For enkelte bokføringspliktige kan det være anledning til å bruke kontantfaktura som alternativ til kassasystem.

 • Eksport av dagsoppgjør til regnskap

  Det finnes ulike typer regnskapssystem, skybaserte og tradisjonelle. Ved hjelp av Omega Skyportal støtter vi en rekke regnskapssystem.

 • Hvem må ha kasseapparat som oppfyller Kassasystemlova som trer i kraft 01.01.2019?

  Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige som har kontantsalg ha et kassaapparat som følger loven.

 • – Kassasystemet går som en traktor

  Siden gjenåpningen i 2014 har Cafe Amsterdam i Oslo benyttet samme Omega kassasystem fra Finn Clausen – uten en eneste driftsstans. – Dette kassasystemet er rett og slett som en traktor, det bare går og går, sier daglig leder Niels Smits på Cafe Amsterdam.

 • Kaos da kassaloven ble innført i Sverige

  Første del av den norske kassaloven, som trådte i kraft 1. januar 2017, bygger i stor grad på det som ble gjort i Sverige i 2010. Innføringen av den svenske kassaloven førte til kaotiske tilstander blant både leverandører, forhandlere og brukere. Det forteller adm. dir. Thomas Karlsson (bildet) i Datorama.

 • Hva skjer hvis jeg ikke har et kassaapparat som følger loven?

  Fra 1. januar 2019 må alle ha et kasseapparat som følger loven. Bruker du et kassaapparat som ikke følger Kassasystemforskrifta, kan du få bøter. Selger du kassaapparat som ikke følger loven, er konsekvensene større.

 • Kassasystem med selvbetjent løsning

  Enkelte kassapunkt kan gjøres vesentlig mer effektive ved en selvbetjent løsning. Man kan spare både i menneskelige ressurser og unngå lange køer i rushtider der hvor flere skal kjøpe samtidig.

 • Hurtig kassaapparat til matmesse?

  Vi har rimelige og enkle løsninger på kassaapparat og bankterminal for deg som skal stille ut dine delikatesser og matprodukter for én dag eller flere dager. Våre kasser sørger for hurtig transaksjoner og gode rapporter.

 • Ny kassasystemlov – alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018

  Den nye kassasystemlova med forskrift stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Innen 1. januar 2019 må bokføringspliktig bedrifter ha satt seg inn i det nye regelverket og ha på plass et kassasystem som tilfredsstiller de nye lovkravene. – Ett år går fort. Ikke vent for lenge med planleggingen, råder seksjonssjef Astrid Dugstad Tveter i Skattedirektoratet.

 • Kassaapparat – ny lov. Dette må du vite

  Kassasystemlova er vedtatt og i kraft fra og med 2017. Dette betyr at skal du kjøpe et kassaapparat i dag må apparatet være tilpasset det nye lovverket. Kjøper du et apparat som ikke er tilpasset, så må det byttes ut for din regning innen 31. desember 2018.

Viser fra 1 til 10 av totalt 25 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: