logo

Søk

Kassaapparat til serveringsbransjen: restauranter, kafè, barer, puber, gatekjøkken og event-steder

Kassaapparat til serveringsbransjen

Våre kassaapparat har effektive og smarte løsninger som passer perfekt for restauranter, kafè, barer, puber, gatekjøkken og event-steder som f.eks. bowling og shuffleboard, og nesten alle andre innenfor serveringsbransjen.

Vi vet at rask og korrekt betjening i restauranten og på kafèn er vesentlig for en god totalopplevelse for gjestene. Våre kasser har mange muligheter, slike som bordsystem, booking med bord/rom, take away, personallister, håndholdte kasse og kjøkkenskriver.

 

Bruk vår produktvelger for å finne det kassaapparatet som passer ditt behov best

eller

Ta kontakt med vår nærmeste forhandler, som kan hjelpe deg med å finne et kasseapparat til ditt behov

 

Kassaapparat som passer i serveringsbransjen

 

Våre kassaapparat inneholder funksjoner som er spesielt kjekke for servering:

 • Bordsystem, klassisk med nummer eller grafisk

 • Booking av bord/ rom med SMS-varsling for bord, rom, event eller bane

 • Håndholdt kasse

 • Vi har kasser som kan kobles opp til 12 kjøkkenskrivere

 • Funksjon for Rom/Hytte for mindre overnattingssteder

 • Personalliste, som erstatter helt boka fra Skattekontoret og forenkler oversikt over timer for lønn

 • Tids-PLU: Enkel funksjon for leie av biljard, karaokerom, shuffleboard eller annet som betales for tidsbruk

 • Omega Splash: Sprutsikret kasse for tøffe miljøer

 • Mulighet for eksport til regnskap


 

Komplett kassaløsning

 

Med våre kassasystem får du komplett pakke med kasser, bankterminaler, programvare og opplæring. Alt leveres ferdig satt opp etter ditt behov.

For restauranter og andre i serveringsbransjen tilbyr vi kasser fra Sam4s og Omega, som dekker forskjellige behov.

 

Våre kasser fra Sam4s er perfekt til de som ikke trenger alt for mange funksjoner. Restauranten Hos Thea i Oslo, som for øyeblikket ligger på førsteplass på Tripadvisors restaurantanbefalinger i Oslo, bruker kassaapparatet Sam4s NR-510. Det er en kompakt, enkel og brukervennlig kasse med mange knapper, som blant annet egner seg meget godt til restaurant og andre serveringssteder.

 

For spisesteder med flere behov anbefales Omega. Med flere behov kan dette f.eks. være oversikt over bord der man enkelt kan flytte og splitte bord, sms-varsling for bordbestilling og behov for mange kjøkkenskrivere koblet til kasse.

Våre Omega-kasser har touch-skjerm og har et lekkert utseende og et brukervennlig grensesnitt. Maskinvaren er håndplukket for å fungere optimalt med Omega kassasystem. Pakkene leveres klar til bruk med opplæring.

 

Les om baren Cafe Amsterdam, som hadde behov for en Omega Splash

 

Med Omega kassasystem kan man velge med Omega Office, som er vår administrasjonsprogramvare for kasser som man typisk har på en PC på kontoret.
Med denne programvaren kan man i fred og ro se på salgsrapporter, gjøre endringer eller legge til varer, priser, kunder og lignende, uten å forstyrre driften i kassapunktet. Endringene oppdateres automatisk i kassa. Nye varer får automatisk en knapp i sin kategori.

 

Se vår produktvelger og velg de egenskapene du ønsker på din kasse

Sender du inn forespørsel om tilbud fra produktvelgeren, vil din nærmeste forhandler kontakte deg.

 

Du kan også ta direkte kontakt med vår nærmeste forhandler, så vil de hjelpe deg med å finne et kassaapparat som passer akkurat ditt behov.

 • Bruk av kontantfaktura kassaapparat -

  Fra 1. januar 2019 skal bokføringspliktige registrere og dokumentere kontantsalg ved bruk av produkterklært kassasystem. For enkelte bokføringspliktige kan det være anledning til å bruke kontantfaktura som alternativ til kassasystem.

 • Eksport av dagsoppgjør til regnskap

  Det finnes ulike typer regnskapssystem, skybaserte og tradisjonelle. Ved hjelp av Omega Skyportal støtter vi en rekke regnskapssystem.

 • Hvem må ha kasseapparat som oppfyller Kassasystemlova som trer i kraft 01.01.2019?

  Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige som har kontantsalg ha et kassaapparat som følger loven.

 • – Kassasystemet går som en traktor

  Siden gjenåpningen i 2014 har Cafe Amsterdam i Oslo benyttet samme Omega kassasystem fra Finn Clausen – uten en eneste driftsstans. – Dette kassasystemet er rett og slett som en traktor, det bare går og går, sier daglig leder Niels Smits på Cafe Amsterdam.

 • Kaos da kassaloven ble innført i Sverige

  Første del av den norske kassaloven, som trådte i kraft 1. januar 2017, bygger i stor grad på det som ble gjort i Sverige i 2010. Innføringen av den svenske kassaloven førte til kaotiske tilstander blant både leverandører, forhandlere og brukere. Det forteller adm. dir. Thomas Karlsson (bildet) i Datorama.

 • Hva skjer hvis jeg ikke har et kassaapparat som følger loven?

  Fra 1. januar 2019 må alle ha et kasseapparat som følger loven. Bruker du et kassaapparat som ikke følger Kassasystemforskrifta, kan du få bøter. Selger du kassaapparat som ikke følger loven, er konsekvensene større.

 • Kassasystem med selvbetjent løsning

  Enkelte kassapunkt kan gjøres vesentlig mer effektive ved en selvbetjent løsning. Man kan spare både i menneskelige ressurser og unngå lange køer i rushtider der hvor flere skal kjøpe samtidig.

 • Hurtig kassaapparat til matmesse?

  Vi har rimelige og enkle løsninger på kassaapparat og bankterminal for deg som skal stille ut dine delikatesser og matprodukter for én dag eller flere dager. Våre kasser sørger for hurtig transaksjoner og gode rapporter.

 • Ny kassasystemlov – alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018

  Den nye kassasystemlova med forskrift stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Innen 1. januar 2019 må bokføringspliktig bedrifter ha satt seg inn i det nye regelverket og ha på plass et kassasystem som tilfredsstiller de nye lovkravene. – Ett år går fort. Ikke vent for lenge med planleggingen, råder seksjonssjef Astrid Dugstad Tveter i Skattedirektoratet.

 • Kassaapparat – ny lov. Dette må du vite

  Kassasystemlova er vedtatt og i kraft fra og med 2017. Dette betyr at skal du kjøpe et kassaapparat i dag må apparatet være tilpasset det nye lovverket. Kjøper du et apparat som ikke er tilpasset, så må det byttes ut for din regning innen 31. desember 2018.

Viser fra 1 til 10 av totalt 25 artikler

Her finner du oss:

Vi holder til på Fyrstikktorget, Helsfyr. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen POS Systemer AS
Karoline Kristiansensvei 1H, 
0661 Oslo
 
 
 
Telefon: +47 22 63 50 00
Mail: salg@finnclausen.com
 
 
 

Følg oss: